RM350.00
DIY Accent Wall / Modern Wainscoting
Price RM350.00
Product SKU MdWcMdf
Size (L x W x H) 240 cm x 30 cm x 10 cm
Availability In Stock
Quantity
Description
Highlight

Material: MDF Board

Size: 2400mm x 50mm x 10mm

Semua kepingan panel kami dah cat undercoat warna putih - mudah untuk dicat semula dengan warna kegemaran.

Cara pemasangan: gunakan gam maxbond (siap disediakan oleh kami).

FREE DIY Tool Kits x 1 set.

Hey Ms Bini Comey, i know korang selalu idamkan dinding Accent wall dari Pinterest tu, siap screen shot dan save lagi kan, Mehhh, ini kali bolehlah tunaikan DREAM WALL korang!!

Set ini mengandungi 20pcs MDF Board (saiz: 2400x50x10mm) dan 1x set DIY Tool Kits - tak payah susah2 nak keluar cari tools pemasangan lagi.

Semua kepingan panel kami dah cat undercoat warna putih, so sangat mudah untuk dicat semula dengan warna kegemaran korang.

Cara pemasangan pun senang, gunakan gam maxbond yang kami sediakan, kalau tak cukup boleh juga beli di kedai hardware ya.

Sekiranya ada gap antara mdf dan dinding (sebab bukan semua dinding tu rata ya), tutup guna fap filler.

What's in the box

Set ini mengandungi

  • 20pcs MDF Board (saiz: 2400x50x10mm)
  • 1x set DIY Tool Kits