RM150.00 - RM195.00
Batten Wall DIY- 1500mm Lebar
Price RM150.00 - RM195.00
Product SKU BTS
Size (L x W x H) 150 cm x 30 cm x 30 cm
Availability In Stock
Size
Quantity
Description
Highlight

DIY Batten kami merupakan yang PERTAMA DI MALAYSIA yang memberi peluang untuk owner2 rumah mencantikkan rumah dengan kos yang melampau murahnya.

Set DIY Batten kami dah pun siap dipotong,
alat2 pemasangan siap disediakan, 
kita siap tanggung kos delivery bagi customer area semenanjung (FREE DELIVERY).
 

Apa tu Batten? Kalau ikutkan En. Google, Batten ni konsep susunan kayu atau besi menegak bagi menguatkan sesuatu struktur. Tapi boleh jer kita pakai konsep ini bagi mencantikkan dinding rumah. Cuba survey Pinterest #DIYBattenandBoard, tengoklaa cuuunnn gilerrr..

 

DIY Batten kami merupakan yang PERTAMA DI MALAYSIA yang memberi peluang untuk owner2 rumah mencantikkan rumah dengan kos yang melampau murahnya. Meh, tengoklaa hasil transformasi rumah customer kami ni, bukan yang photoshop tau, ni semua hasil2 SEBENAR yang customer kita share back.. 

 

 

 

Set DIY Batten kami ni ada 3 saiz ketinggian - 3 kaki, 4 kaki, dan 5 kaki..

 

SET DIY Batten yang murah2, senang2 pasang mana nak cari --- hanya available di WAINSCOTING DIY by iPainter!
Set DIY Batten kami dah pun siap dipotong, alat2 pemasangan siap disediakan, tinggal ja korang untuk pasang kat dinding dan cat color yang korang suka..
Kalau tak nak pasang kat rumah sendiri pun, belikan sebagai hadiah pun cukup menarik!

Apa material kami guna?

Hasil-hasil customer:

Stock-stock kami semua ready kat warehouse, so memang fast despatch, hari ini bayar, esok mesti akan pick up by Abang Posmen. :)

What's in the box

DELIVERY INCLUDES: 


SET A1
SIZE: 1500MM (L) X 1340MM (H)
CORAK TOP RAIL - 1500MM X 1PCS
BATTEN BOARD - 1200MM X 4PCS
BATTEN BOARD - 1500MM X 2PCS

SET B1
SIZE: 1500MM (L) X 1690MM (H)
CORAK TOP RAIL - 1500MM X 1PCS
BATTEN BOARD - 1200MM X 4PCS
BATTEN BOARD - 1500MM X 3PCS
BATTEN BOARD - 300MMX 4PCS

SET C1
SIZE: 1500MM (L) X 104MM (H)
CORAK TOP RAIL - 1500MM X 1PCS
BATTEN BOARD - 900MM X 4PCS
BATTEN BOARD - 1500MM X 2PCS